Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Gem De Afine Reteta

Gem De Afine Reteta

Asadar, daca va este pofta de o tarta frageda cu gem, dar sunteti in post, cu drag va recomand sa incercati aceasta reteta. Rețeta simplă de gem de fructe de pădure.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Gem de afine este o gustare universală care poateutilizați ca aditiv la diferite deserturi și serviți ca un sos la felul de mâncare din carne. Afinele se aleg cu grijă, se o reteta delicioasa de gogosele cu: A doua zi, se pun la fiert, pe foc potrivit, amestecand din cand in cand, sa nu se lipeasca.

Gem De Afine Cea Mai Simplă Rețetă 100 Natural Fără Conservanți Bucate Aromate Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=Ba6y25OKZQ0
Pui in strecuratoare cantitati mici de afine, pe care le treci prin jet de apa rece. Pentru un mic dejun satios,delicios si mai ales sanatos acest gem raw inlocuieste cu succes clasicul gem. Gem si marmelada fara zahar, retete pentru diabetici.

Reteta gem de afine din carte de bucate, conserve de fructe.

Afine, apa, zahar, suc de lamaie, faina, sare, praf de copt, zahar pudra, unt, oua, lapte, stafide. 1 kg afine, 700 gr zahar (se poate si mai putin daca sunt foarte coapte), zeama de la 1/2 lamaie. Procedeul e mai mult decat simplu:

Prajituri la iarna, iar din celalalt kg am facut o bunatate de gem. 2 kg afine, 1 kg zahar, 1 lingurita zeama de lamaie. Se întinde gemul de afine și se coace 45 minute la foc moderat.

Dulceata De Afine Deliciul Verii
vizitati articolul complet aici : https://www.kudika.ro/articol/capricii-culinare/35558/dulceata-de-afine.html
Se fierb la foc slab. Afinele se aleg cu grijă, se o reteta delicioasa de gogosele cu: Si ce culoare nemaipomenita are in timpul fierberii!

Daca le consumi repede, nu e nicio problema sa nu iei.

Procedeul e mai mult decat simplu: 2 kg afine, 1 kg zahar, 1 lingurita zeama de lamaie, 200 ml apa, mod de preparare: Rulada cu gem de afine, un desert simplu si pufos.

1 kg afine, 700 gr zahar (se poate si mai putin daca sunt foarte coapte), zeama de la 1/2 lamaie. Rețeta simplă de gem de fructe de pădure. Pregateste si tu gem de afine si vei fi incantata de gustul savuros al acestuia.

Raureni Cu Drag Din Natura Rețetă De Clătite La Cuptor Cu Dulceața De Afine De La Raureni
vizitati articolul complet aici : https://www.raureni.ro/blog/reteta-de-clatite-la-cuptor-cu-dulceata-de-afine-de-la-raureni
Daca le consumi repede, nu e nicio problema sa nu iei. Se unge suprafața ruladei cu gemul de afine și se rulează cu grijă. Pui in strecuratoare cantitati mici de afine, pe care le treci prin jet de apa rece.

Gemul de afine este un depozit real de vitamine.

Minute,in cuptorul bine incins.se lasa sa se raceasca pe un gratar apoi se ung cu gemul de afine frecat un pic cu untul moale si se unesc cate 2.se pudreaza un pic cu zahar vanilat si se dau 15 minute la frigider. Am gasit la piata afine, primele din anul asta, asa ca am luat 1 kg. Asa am dat de o reteta de gem cu banane si afine, pe care trebuia sa o incerc!

Post a Comment for "Gem De Afine Reteta"