Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Mancare De Mazare Cu Carne

Mancare De Mazare Cu Carne

O mâncare gustoasă, tihnită, mâncarea de mazăre cu carne este binevenită atât la prânz cât şi la cină. 400 g mazare (conserva sau congeleta) 200 g piept de curcan sau 2 pulpe de pui 1 fir de praz 1 ardei rosu o ceasca cu suc de rosii 2 linguri de ulei de masline cateva frunze de marar putina sare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Reteta mancarica de mazare cu carne de pui: Oprim focul, presaram deasupra marar verde si patrunjel verde si lasam sa se raceasca. Mancarea de mazare cu carne este gustoasa, dar aceasta reteta traditionala din ardeal este cea mai buna.

Mazare Cu Sos De Smantana Si Piept De Pui Retete Pline De Culoare
vizitati articolul complet aici : https://bucatarim.com/retete/mazare-cu-sos-de-smantana-si-piept-de-pui/
Si nici nu ma mira pentru ca este atat de simplu de pregatit, nu este deloc costisitoare si pe deasupra este foarte foarte buna. O mancare clasica, simpla si gustoasa. Mai lasam pe foc pana cartofii sunt bine fierti si mancarea se mai.

Mod de preparare mancare de mazare cu carne.

La sfarsit adaug putin patrunjel proaspat. Desi ador carnea, in aceasta mancare chiar nu ii simteam lipsa, o mancam cu o deosebita placere ori de cate ori o pregatea. O mâncare gustoasă, tihnită, mâncarea de mazăre cu carne este binevenită atât la prânz cât şi la cină.

400 g mazare (conserva sau congeleta) 200 g piept de curcan sau 2 pulpe de pui 1 fir de praz 1 ardei rosu o ceasca cu suc de rosii 2 linguri de ulei de masline cateva frunze de marar putina sare. Mancarea de mazare este printre cele mai comune si cea mai pregatita in bucataria mea, ceva ma face sa cred ca poate si a ta. Vreo 400 g de pulpă și 200 g de piept de porc (mai gras).

Reteta Mancare De Mazare Cu Carne De Porc
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataras.ro/retete/mancare-de-mazare-cu-carne-de-porc-22587.html
La sfarsit adaug putin patrunjel proaspat. Si nici nu ma mira pentru ca este atat de simplu de pregatit, nu este deloc costisitoare si pe deasupra este foarte foarte buna. În fine, revenind la această mâncare de mazăre cu morcovi este dulce de la dulceața naturală a mazării.

O reţetă simplă, de zi cu zi.

Mazare, ceapa, morcov, patrunjel, pasta de tomate, marar, ulei, sare, piper si carne in functie de preferinte. Mancare de mazare cu morcovi, reteta culinara. De data aceasta am făcut această mâncare cu carne de porc:

Mod de preparare mancare de mazare cu carne. Se amesteca patrunjelul tocat marunt cu mierea si pasta de rosii, se toarna in cratita si se lasa sa mai dea in cateva clocote. Iar pe canalul de youtube veți găsi o rețetă foarte asemănătoare, tot de post:

Mancare De Mazare Cu Ciuperci
vizitati articolul complet aici : http://www.papamond.ro/mancare-de-mazare-cu-ciuperci/
O mancare clasica, simpla si gustoasa. În fine, revenind la această mâncare de mazăre cu morcovi este dulce de la dulceața naturală a mazării. E savuroasă atât ca atare, servită cu o bucată de bagheta proaspătă, ca fel mâncare de post, cât și alături de o bucată de friptură, pe post de garnitura.

400 g mazare (conserva sau congeleta) 200 g piept de curcan sau 2 pulpe de pui 1 fir de praz 1 ardei rosu o ceasca cu suc de rosii 2 linguri de ulei de masline cateva frunze de marar putina sare.

Iar pe canalul de youtube veți găsi o rețetă foarte asemănătoare, tot de post: Reteta mancare de post cu mazare, preparare si ingrediente. Cand nu doriti sa pregatiti reteta de post o faceti sau cu carne de porc,carne de pasare.

Post a Comment for "Mancare De Mazare Cu Carne"