Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Stela Popescu Cauza Mortii

Stela Popescu Cauza Mortii

Nu se știe deocamdată cât a agonizat actrița. Actrița stela popescu a fost găsită fără suflare, joi, în locuința sa din bucurești, la vârsta de 81 de ani.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

După ce actrița stela popescu a fost găsită, joi, fără suflare în casa sa, legiștii au oferit detalii din rezultatele necropsiei. Actriţa stela popescu a murit la vârsta de 81 de ani. A realizat cupluri artistice celebre alături de ștefan bănică (până la moartea acestuia) și alexandru arșinel.

A Fost Stabilită Cauza Morții Actriței Stela Popescu
vizitati articolul complet aici : https://sputnik.md/world/20171124/15762313/cauza-mortii-stela-popescu.html
Cauza morții stelei popescu medicii legişti au încheiat vineri autopsia în cazul actriţei stela popescu surse medicale declarând pentru agenţia de presă mediafax că investigaţia a arătat că artista ar fi suferit un atac vascular cerebral. Stela popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită. Potrivit mediafax, medicii au concluzionat că un accident vascular cerebral masiv ar fi cauza morții.

Nu se știe deocamdată cât a agonizat actrița.

Când au ajuns medicii acasă la actriţa stela popescu, era moartă de 12 ore. Stela popescu ar fi murit in urma unui stop cardiorespirator, iar un echipaj de politie fiind trimis la fata locului. Actrita a murit la varsta de 81 de ani, fiind gasita fara suflare in casa.

Actrița stela popescu a fost găsită fără suflare, joi, în locuința sa din bucurești, la vârsta de 81 de ani. Trupul neînsufleţit al stelei popescu a fost depus, vineri, de la ora 11.00, la teatrul. 23 noiembrie 2017, bucurești, românia) a fost o actriță română de film, radio, revistă, teatru, televiziune, voce și vodevil.

A Murit Actriţa Stela Popescu Artista Va Fi Inmormantată Duminică
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/a-murit-actrita-stela-popescu-833889
Trupul neînsufleţit al stelei popescu a fost depus, vineri, de la ora 11.00, la teatrul. Stela popescu este o actriță de teatru și film. Stela popescu a murit în urma unui atac cerebral vascular este concluzia medicilor care au finalizat autopsia marii actriţe.

La faţa locului au fost trimise două echipaje smurd (tip b şi c), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

După mai multe ipoteze privitoare la locul în care stela popescu a fost descoperită fără suflare, primul soţ al acesteia face lumină în ceea ce priveşte acest aspect. Celebra actrita stela popescu, in varsta de 81 de ani, a murit astazi. „momentan nu avem un dosar de moarte suspecta, se va face o evaluare la fata locului.

Stela popescu a încetat din viață în urma unui accident vascular cerebral masiv, fiind găsită la 12 ore de la survenirea decesului. Ea a decedat la locuinţa sa din capitală, fiind găsită joi căzută în casă de o rudă. Stela popescu s a născut pe 21 decembrie 1935 la slobozia.

Stela Popescu A Murit Cine A Fost Regina Comediei Romanești
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/2017/stela-popescu-a-murit/
Actriţa stela popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Ea a decedat la locuinţa sa din capitală, fiind găsită joi căzută în casă de o rudă. 23 noiembrie 2017, bucurești, românia) a fost o actriță română de film, radio, revistă, teatru, televiziune, voce și vodevil.

Cel mai probabil, actriţa a murit de miercuri, de când nimeni nu a reuşit să mai.

Vă reamintim că stela popescu a fost găsită joi, fără suflare, în locuinţa ei, de către fiica adoptivă. „cred că era acolo de ieri. Cauza morții stelei popescu medicii legişti au încheiat vineri autopsia în cazul actriţei stela popescu surse medicale declarând pentru agenţia de presă mediafax că investigaţia a arătat că artista ar fi suferit un atac vascular cerebral.

Post a Comment for "Stela Popescu Cauza Mortii"