Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Vaci De Lapte Holstein Pret

Vaci De Lapte Holstein Pret

Crescatori vaci de lapte holstein balțată vânzări has 1,632 members. Vand vaci de talie mare din rasa baltata romaneasca, vacile sunt cu tratamentele la zi, sunt gestante prin monta artificiala.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Crescatori vaci de lapte holstein balțată vânzări has 1,632 members. Cumpar vaci cu productie de lapte intre. Vand vaci de talie mare din rasa baltata romaneasca, vacile sunt cu tratamentele la zi, sunt gestante prin monta artificiala.

C7 2leomjvnj7m
vizitati articolul complet aici : 3 days ago
Producția de lapte și sporul de îngrășare la vacile din rase mixte sunt diferite în funcție de rasă, de genetica fiecărei vaci. Vand vaci de lapte din rasa holstein stiriagricole ro. La producii mai mici de lapte se pot da i grosiere (coceni de porumb, paie etc.).

Holstein, semmental, bălțata cu negru de tip moldovenesc și roșie de stepă.

Cumpar vaci cu productie de lapte intre. Vacile se livreaza cu pedigree si certificate intercomunitar. Hrnirea vacilor se face exclusiv cu furaje de volum conservate i.

Vand vaca holstein , f buna de lapte cu vitel de 2 zile fatata, vitelul este tauras alb cu negru, vaca este f blanda , sta in gard si in ciurda cu toate actele si vaccinurile la zi. 1950 euro+20% tva (pentru optiunea cu banii jos) daca detineti cod fiscal intercomunitar, nu platiti tva, doar pentru optiunea cu banii jos. Carpatine cu transport gratuit , au fost montate cu tapi saanen si alpini francezi.

Ferma Mea De Taurine Carne Sau Lapte Alegerea Raselor
vizitati articolul complet aici : http://www.agriculturaromaneasca.ro/produse/ferma-mea-de-taurine-carne-sau-lapte-alegerea-raselor-230-t10.html
Vand vaci de lapte rasa holstein cu productie foarte buna de lapte (pana la 30 l / zi). Pe mica publicitate.ro te asteapta. Care ar fi pretul unei vaci de lapte holstein ?

Găsește rapid cele mai bune oferte pentru vaca holstein de vanzare pret pe oferte360.ro.

Livrare gratuita la comenzile de peste 300 lei. Animale domestice si pasari » vaci. .vaci cu lapte holstein si bruna ,aflate in c.o.p.,performante,pret negociabil si cota de lapte de 69.093 kg la pretul de 1,2 on april 17, 2015categories animale si pasari, buzautags cota de lapte, vaci de lapte holstein, vaci holstein pret, vand cota de lapte braila.

Cea mai mare producția de lapte a vacilor din rasa obținute în israel.trebuie remarcat faptul că multe crescătorii de vaci de lapte atras vaci holstein.pret le pe piața mondială din sua ajunge la 4.000 $ de persoană.de exemplu: Care ar fi pretul unei vaci de lapte holstein ? Anunturi gratuite pe publicu animale de ferma de vanzare la preturi mici.

Vaca Holstein De Vanzare Pret Iunie 2021
vizitati articolul complet aici : https://www.oferte360.ro/animale/vaca-holstein-de-vanzare-pret.html
Pe zi , din toata tara , dau banii pe loc. Cea mai răspândită este bălțata cu negru de tip moldovenesc. Vand vaca holstein , f buna de lapte cu vitel de 2 zile fatata, vitelul este tauras alb cu negru, vaca este f blanda , sta in gard si in ciurda cu toate actele si vaccinurile la zi.

Holstein sunt renumite pentru productia ridicata de lapte si.

Holstein este o rasa de vaci pentru productie intensiva de lapte se se acomodeaza destul de usor in romania. Cea mai mare producția de lapte a vacilor din rasa obținute în israel.trebuie remarcat faptul că multe crescătorii de vaci de lapte atras vaci holstein.pret le pe piața mondială din sua ajunge la 4.000 $ de persoană.de exemplu: Sc vinde un efectiv de 215 capete de vaci de lapte rasa holstein cu pedigree creat si crescut in romania.

Post a Comment for "Vaci De Lapte Holstein Pret"