Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Adrian Ursu Antena 3

Adrian Ursu Antena 3

Duminica, de la ora 17:00, pe antena 3. Adrian ursu este director editorial al postului, fiind astfel numarul 2 in ierarhia antena 3.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Oana stancu si adrian ursu, fostii realizatori ai emisiunii ora de foc, au fost anuntati de mihai gadea la antena3. Gen fox news, dai acolo şi ştii la ce să te aştepţi. Realizatorul emisiunii sinteza zilei de la antena 3, mihai gâdea, a anunţat în emisiunea sa că, începând cu această seară, jurnaliştii oana stancu şi adrian ursu vor fi noii lui colegi.

Previziuni Cu Nadina Campean și Adrian Ursu
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/emisiuni/read/previziuni.html
Viitorul romaniei este in mainile voastre ! Adrian ursu — lacrimi şi durere. Citeşte mai multe despre tag adrian ursu!

Realizatorul tv mihai gâdea a anunţat, marţi seară, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii sinteza zilei, că oana stancu şi adrian ursu sunt noii membri ai echipei antenei 3.

Adrian ursu antena 3 archive. Adrian ursu este casatorit cu carmen avram, directorul editorial al stirilor antena 1 si antena 3. Nu mai bat apropouri, nu se mai se dau drepţi, se strâng în cerc şi mănâncă rahat cu ambele mâini, pentru bani şi pentru patrie.

Interpreţii ionel istrati şi adrian ursu pleacă în turneu în sua. Viitorul romaniei este in mainile voastre ! Duminică de la 17.00, la secvential cu adrian ursu.

Adrian Ursu Directeur Editorial De La Chaine Roumaine Antena 3 Appel Presse Europeenne
vizitati articolul complet aici : https://www.rfi.fr/fr/emission/20120705-adrian-ursu-directeur-editorial-chaine-roumaine-antena-3
Pe lângă postul de prezentator tv, acesta este și director editorial al televiziunii. Interpreţii ionel istrati şi adrian ursu pleacă în turneu în sua. „gadea se pregateste sa paraseasca antena 3, ca urmare a unui conflict mocnit cu adrian ursu, noul favorit al lui dan voiculescu.

Mihai gadea este in acest moment director al postului antena 3.

Antena 3 renunţă, cel puţin în grila de primăvară, la emisiunea de reportaje şi investigaţii „în premieră, însă oamenii din echipă îşi vor continua activitatea adrian ursu, directorul editorial al postului şi cel care a coordonat proiectul „în premieră după ce carmen avram a intrat în politică, a precizat pentru. Cred că mişcarea asta e un lucru bun. Adrian ursu antena 3 archive.

Ba mai mult, în reportajul televizat a fost. Mihai gâdea este director executiv și probabil are un salariu și mai mare decât colegul său. Cred că mişcarea asta e un lucru bun.

Carmen Avram Adrian Ursu Antena3 Confesiunile Unui Cuplu De Profesionisti Articole Revista Viva Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/articole-revista/carmen-avram-adrian-ursu-antena3-confesiunile-unui-cuplu-de-profesionisti-1746227
Realizatorul tv mihai gâdea a anunţat, marţi seară, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii sinteza zilei, că oana stancu şi adrian ursu sunt noii membri ai echipei antenei 3. Jurnalist, prezentator, dar mai ales roman. Au fost lansate variante cu jurnaliști care ar putea concura pe listele psd după modelul pnl.

Adrian ursu ii reproseaza lui ponta ca nu a organizat astazi si referendum pentru demiterea presedintelui basescu:

Viitorul romaniei este in mainile voastre ! Mihai gâdea, directorul postului antena 3, a anunţat pe 8 martie, în emisiunea „sinteza zilei', că jurnaliştii adrian ursu şi oana stancu sunt noile achiziţii ale postului din grupul intact. Adrian ursu ii reproseaza lui ponta ca nu a organizat astazi si referendum pentru demiterea presedintelui basescu:

Post a Comment for "Adrian Ursu Antena 3"