Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Datorii Mai Vechi De 3 Ani

Datorii Mai Vechi De 3 Ani

Executat de sc getback recovery srl recuperatorii de creante taxati. „au fost anumite datorii ale casei de cultură faţă de anumiţi prestatori de.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Anaf a luat decizia de a calcula din nou datoriile românilor care mai au restanţe din anii trecuţi la impozite, taxe sau contribuţii la pensii şi sănătate. 2.517 arata ca termenul general de prescriptie este de 3 ani, dacă legea nu prevede un alt termen. Datoriile mai vechi de cinci ani se vor prescrie, dacă nu sunt comunicate, iar statul ar putea rămâne cu pagubă.

In Cat Timp Se Prescrie O Datorie Privată Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/in-cat-timp-se-prescrie-o-datorie-2259889
Anaf a luat decizia de a calcula din nou datoriile românilor care mai au restanţe din anii trecuţi la impozite, taxe sau contribuţii la pensii şi sănătate. La sfârşitul lunii trecute, datoriile totale mai vechi de 90 de zile acumulate de autoritatile locale au depăşit 180 de milioane de lei. Prescrierea datoriilor catre furnizori mai vechi de 3 ani contabilitate fiscalitate monografii contabile.

Cu alte cuvinte debitorul nu mai poate fi tras la raspundere respectiv nu.

2.517 arata ca termenul general de prescriptie este de 3 ani, dacă legea nu prevede un alt termen. La sfârşitul lunii trecute, datoriile totale mai vechi de 90 de zile acumulate de autoritatile locale au depăşit 180 de milioane de lei. Primăria galaţi sacrifică primele asociaţii de locatari în războiul agentului termic * apaterm ameninţă 14 asociaţii cu suspendarea contractului * sum.

Compensația în cazul datoriilor mai vechi de 3 ani. Nu se poate să fie datorii mai vechi de câteva luni pe proiecte culturale, insistă primarul timişoarei, nicolae robu. Vorbim despre harghita, covasna, alba şi sibiu.

Constănțeanul Supărat Cetățenii Care Așteptau Tichetelele Din Programul Respect Le Vor Primi Săptămana Viitoare Nu și Cei Cu Datorii Fiscale Mai Vechi De Un An De Zile
vizitati articolul complet aici : https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/constanteanul-suparat/constanteanul-suparat-cetatenii-care-asteptau-tichetelele-din-programul-respect-le-vor-primi-saptamana-viitoare-nu-si-cei-cu-datorii-fiscale-mai-718175.html
In sfarsit si lucruri care tin de si cei de la psd cu datorii de sute de mii de euro sau milioane vor fi acoperiti. „au fost anumite datorii ale casei de cultură faţă de anumiţi prestatori de. La sfârşitul lunii trecute, datoriile totale mai vechi de 90 de zile acumulate de autoritatile locale au depăşit 180 de milioane de lei.

Reprezentanții casei județene de asigurări de sănătate au achitat restanțele către farmacii.

Compensația în cazul datoriilor mai vechi de 3 ani. Cele mai mari datorii sint la nivelul anului 2007, respectiv de la 35 de scoli iar alte sase provin din anul 2008. O societate are solduri restante catre furnizori mai vechi de 3 ani.

La sfârşitul lunii trecute, datoriile totale mai vechi de 90 de zile acumulate de autoritatile locale au depăşit 180 de milioane de lei. Este vorba de contravaloarea medicamentele gratuite și compensate eliberate în luna martie a anului trecut, care se ridică la 37 de miliarde de lei vechi. 2.517 arata ca termenul general de prescriptie este de 3 ani, dacă legea nu prevede un alt termen.

Cel Mai Vechi Lanţ De Magazine De Lux Din Sua Intră In Faliment Cu Datorii Uriase
vizitati articolul complet aici : https://www.businessmagazin.ro/actualitate/cel-mai-vechi-lant-de-magazine-de-lux-din-sua-intra-in-faliment-cu-19483351
Conform conducerii isj vrancea, incepind cu 2006, unele primarii au solicitat si primit bani pentru obiective de investitii care nu erau prioritare asa. Executat de sc getback recovery srl recuperatorii de creante taxati. „au fost anumite datorii ale casei de cultură faţă de anumiţi prestatori de.

Cele mai mari datorii sint la nivelul anului 2007, respectiv de la 35 de scoli iar alte sase provin din anul 2008.

Ele nu vor fi platite niciodata, deoarece perioada de prescriere de 3 ani se aplica de la data la care au incetat toate demersurile de recuperare, si nu neaparat de la data scadenta a datoriei. Procedura de sechestru a fost mult simplificată, astfel încât se poate aplica imediat ce conducerea administraţiei publice locale consideră acest lucru necesar. El a preluat problema de la casa de cultură, pentru a aflat că sunt asemenea probleme, iar ele ar fi fost rezolvate.

Post a Comment for "Datorii Mai Vechi De 3 Ani"