Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Vaci Holstein De Vanzare Din Ferme

Vaci Holstein De Vanzare Din Ferme

.buna de lapte (din vaci de ferma). Vand 2 vaci holstein , localitatea novaci, judetul gorj.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

În fiecare an aici au loc adevărate pelerinaje ale fermierilor care vin în grupuri. Administratorul unei ferme zootehnice din comuna mehedinteana cazanesti, simona radulescu, a. Author adminposted on april 17, 2015categories animale si pasari, timistags ferma de vaci holstein, vand porumb boabe judetul timis, vanzare juninci holstein, vitele holsteinleave a comment on.

Zoo Ro Bovine Din Rasa Vaca Holstein Friza
vizitati articolul complet aici : http://www.zoo.ro/vaca-holstein-friza
Crescuti natural cu cereale din recolta proprie.mai multe detalii la nr 755. Fermă de reproducție din rasa holstein vinde vițele, juninci gestante. O vaca holstein sanatoasa are 40 de kilograme la.

In satul bacel comuna chichis judetul covasna.

Ferma vaci holstein si ferma camp. Continuând, sunteți de acord cu politica de confidențialitate și cookie și acceptați modul în care procesăm datele. Vacile holstein sunt de culoare alb cu negru, insa exista exemplare de culoare roscat cu alb (aceasta culoare provine de la o gena recesiva).

O data ce adaugi un anunt gratuit, pe nozi. Rasa holstein este raspandita pe intreg teritoriul tarii. Administratorul unei ferme zootehnice din comuna mehedinteana cazanesti, simona radulescu, a.

Zootehnia Romaneasca La Pamant Sute De Ferme De Animale Scoase La Vanzare Agrotv
vizitati articolul complet aici : https://agro-tv.ro/sute-de-ferme-de-animale-scoase-la-vanzare/
Ofera spre vanzare 3200 de tone de porumb, non gmo, productia 2012 la pretul de 950 de lei/tona. Oi de vanzare ⭕ vand 28 oi tinere in localitatea valea dacilor, număr de telefon ✆ 0781146538 filipestii de targ, prahova. Vand 4 vaci holstein si 1montbeliard cu certificate de origine.varsta intre 3 5ani.unele sunt gestante.foarte.

Fiți la curent cu de vanzare vaci holstein.

Culoarea rasei holstein este data de stramosii acesteia care traiau in triburile nomade din america de nord. În fiecare an aici au loc adevărate pelerinaje ale fermierilor care vin în grupuri. Este posibil ca anuntul sa nu mai fie de actualitate.

Fermierul nicusor serban este noul lider al crescatorilor de vaci din rasa holstein. Pentru a furniza conținut sau reclame. A cumparat deja 10 juninci gestante din rasa angus.

Vaca Cu Vitea Holstein De Vanzare Adroa Zoo
vizitati articolul complet aici : https://adroa.top/zoo/?header=Vaca+cu+vitea+holstein+de+vanzare
Vand vaca la a 3a fatare. Fermă de reproducție din rasa holstein vinde vițele, juninci gestante. ⭕ vand urgent vaca holstein în vârstă de 4 ani,gestanta în 4 luni.aceasta urmând a fi a 3 a fătare.

Constantin pogacean, proprietarul unei ferme cu 350 de vaci holstein in batos, judetul mures, investeste puternic in vaca de carne.

Holstein friesian si red holstein sunt vaci cu o productie foarte ridicata de lapte. Fiți la curent cu de vanzare vaci holstein. Ro iti cresc sansele de vanzare instant, folosind unul dintre pachetele noastre de promovare, astfel incat anuntul tau sa fie pe prima pagina beneficiind de vizibilitate.

Post a Comment for "Vaci Holstein De Vanzare Din Ferme"