Catina Cu Miere Preparare
Catina Cu Miere Preparare
Ce actiuni terapeutice are cătina? Aveti grijă să cumpărați cătină curată și culeasă corect.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Important este ca amestecul de cătină cu miere să fie ţinut la rece, în perioada de macerare, cît şi după aceea, cînd este consumat. Cătina cu miere are numeroase beneficii pentru sanatate dar numai daca este preparata corect! Este util pentru sustinerea digestiei, cresterea poftei de mancare, oboseala si are rol imunostimulator.
Rețeta pentru siropul de cătină cu miere. Preparatele pe baza de catina sunt recomandate in cazul afectiunilor hepatice, oculare, in caz de raceli sau viroze respiratorii, pojar, afectiuni gastroduodenale, urticarii, eczeme, ulcer gastric si ateroscleroza. Important este ca amestecul de cătină cu miere să fie ţinut la rece, în perioada de macerare, cît şi după aceea, cînd este consumat.
Catina 1 kg, miere 1 kg.
Pentru prepararea siropului, se separa de pe crengute fructele proaspete de catina, se spala, se zvanta, se dau prin storcator cu ax melcat, viteza redusa si stoarcere lenta (slow juicer), cojile si semintele. Mierea este un remediu eficient pentru bolile hepatice, digestive, renale sau ale sîngelui, scrie bzi.ro. Când combinăm cătină cu miere, rezultatul este un supliment alimentar pe cât de delicios, pe atât de sănătos.
Punem catina impreuna cu mierea in vasul de la blender. Bineinteles, poti consuma catina si separat, insa, in combinatie cu mierea, gustul devine mai bogat si mai dulce. Fructele de cătină (hippophae fructus) conţin numeroşi antioxidanţi cu rol în susţinerea sistemului imunitar şi protecţia organismului împotriva îmbolnăvirilor de tot infuzia se poate prepara din pulbere de cătină.
Preparatele pe baza de catina sunt recomandate in cazul afectiunilor hepatice, oculare, in caz de raceli sau viroze respiratorii, pojar, afectiuni gastroduodenale, urticarii, eczeme, ulcer gastric si ateroscleroza. Mierea cu catina se prepara amestecand cele doua componente in cantitati egale, si se consuma cate o lingurita pe zi, dimineata pe stomacul gol. Alta varianta e sirop cu miere, catina si propolis.
Bobitele scurse le trecem prin blender.
Nu trebuie sa fie lipicioasa si cu zeama, asta inseamna ca a fost culeasa si rupta cu mainile. Mod de preparare al catinei cu miere de albine. De la catina se folosesc in scop medical si alimentar:
Fructele de catina (bobitele) se curata de codite si se spala in mai multe ape. Si in mediul online gasim numeroase anunturi de vanzari de catina cu miere de albine insa, va recomand sa aveti grija de unde cumparati acest produs deoarece. Când combinăm cătină cu miere, rezultatul este un supliment alimentar pe cât de delicios, pe atât de sănătos.
Îl iei fie cu miere, fie consumat ca atare sau îl poți pune în salate. Cătina este un arbust cu o arie foarte mare de răspândire. Important este ca amestecul de cătină cu miere să fie ţinut la rece, în perioada de macerare, cât şi după aceea, când este consumat.
Îl consumi simplu sau cu o linguriță cu miere.
Borcanul se umple cu miere de albine polifloră și timp de o săptămână se lasă la macerat. Preparatele pe baza de catina sunt recomandate in cazul afectiunilor hepatice, oculare, in caz de raceli sau viroze respiratorii, pojar, afectiuni gastroduodenale, urticarii, eczeme, ulcer gastric si ateroscleroza. Important este ca amestecul de cătină cu miere să fie ţinut la rece, în perioada de macerare, cît şi după aceea, cînd este consumat.
Post a Comment for "Catina Cu Miere Preparare"